Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Rize’de gerçekleştirilecek Türkiye şampiyonası öncesi AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar tarafından verilen yemekte buluştu.

        Rize’de 56 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’nda Milas’ı temsil edecek güreşçiler, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar tarafından verilen yemekte bir araya geldi.

        Yemeğe; Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik, güreş antrenörleri ve sporcular katıldı.

        Yemekte yaptığı konuşmada Milas’ın güreşte bir marka olduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Acar, “Milas geçmişinde merhum Ahmet Kozak gibi, Mehmet Güçlü ağabeyimiz gibi dünya şampiyonları çıkarmış bir yer. Güreş, hem ata sporumuz hem de peygamber sporumuz. Sizlerden Rize’de gerçekleştirilecek şampiyonada büyük başarılar bekliyoruz. Benim için büyük önem arz ediyorsunuz. Başarılarınızı, yerelden başlayarak dünyaya duyuracağınıza inanıyorum. Maddi ve manevi anlamda her zaman yanınızdayım.” diye konuştu.

        Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesinde öğrenim gören 8 sporcu, çalıştırıcılarıyla birlikte şampiyonluk sözü vererek Rize’ye hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa