Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Iışık, gençlere yönelik hizmetleri anlattı ve onlara merak ettikleri konularda bilgiler verdi.

        Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kumlukalan Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL)’nde düzenlenen Serbest Kürsü programında öğrencilerle bir araya geldi. Gürsu gençliği için belediye tarafından hayata geçirilen hizmetleri anlatan Başkan Işık, “Gençlerimizin gelecekten umutlu olması, hayâlleri doğrultusunda idealler oluşturabilmesi, bizlerin onlara sunduğumuz imkanlarla şekillenmekte. Ufku açık, bilgiye odaklı, sosyal meselelere sahip çıkan, geçmişlerinden aldıkları güçle geleceğe emin adımlarla ilerleyen yeni nesiller yetişmesinde hepimize görevler düşmekte. Gençlerimizin çağın sunduğu imkânları doğru kullanarak, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmelerini temenni ediyorum” dedi.

        Gürsu İmam Hatipliler Derneği (GİHMED) ve AİHL Müdürlüğü’nce düzenlenen sohbette Başkan Işık gençlerin sorularını da cevapladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa