Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya polisi, Kepez Kitap Fuarında vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik bin 700 adet kitap ve broşür dağıttı.

        Kepez Belediyesi tarafından Mimar Sinan Kongre Merkezinde açılan kitap fuarında, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, vatandaşları suç ve suçluyla mücadele, meydana gelen suçlara karşı almaları gereken güvenlik tedbirleri konusunda uyarmak, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmek ve polisin halk ile ilişkilerini kuvvetlendirmek amacıyla açtığı stant açtı. Gençler ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği stantta bin 700 adet broşür, afiş ve kitapçık dağıtıldı, 2 bin 350 kişiye de bire bir bilgilendirme yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa