Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin 30 büyükşehir arasında yapılan ankette yüzde 64.2 memnuniyet oranıyla birinci olduğunu söyledi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin televizyon programına katılarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, bir anket şirketinin 30 büyükşehir arasında yapılan anket çalışmasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin birinci olduğunu söyledi. Başkan Ergün, “Bizim için gurur verici bir sonuç. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan ankette yüzde 64.2 memnuniyet oranıyla birinci olmak bizim için büyük bir mutluluk. Bu sadece şahıs olarak Cengiz Ergün’ün başarısı değil. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan 6 bin 615 personelimizle kazanılmış başarı. Emeği geçenlere, hizmet edenlere Allah razı olsun diyorum. Teşekkür ediyorum. Bu başarı onların başarısıdır. Cengiz Ergün’ün tek başına başarısı değildir. Görevi aldığımız 2009 yılından bu yana her zaman birinci önceliğimiz vatandaşa hizmet oldu, projeler üretmek oldu. Manisa Belediyesinde Merkez’de yaptığımız hizmetleri, 2014 yılında bütün ilçelerimizde yapacağımızın sözlerini vermiştik. İlk defa kurulan büyükşehir belediyesi ve MASKİ’nin bugün sahada bu noktaya gelmesi mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaştan bir Allah razı olsun sözcüğü alabiliyorsanız bu bizim için yeterli. Dün böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Bizlere bu makamda bu güzelliği yaşattıkları için vatandaşımıza verdiği destek için de teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesinde projelerin bitmeyeceğinin altını çizen Başkan Ergün, “Projeler bizde biter mi? Biri biter, biri başlar. İl genelinde 17 ilçemizde yaptığımız çalışmalarla hizmetlere devam ediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, MABEM binalarına, gıda bankalarımıza, gençlik merkezlerimize, prestij bulvarlarımız, arıtma tesislerimiz, su depolarının yenilenmesi gibi bir çok hizmet sahada devam ediyor. Tabi ki hiç kimse sihirbaz değil. Bir anda her şey düzelmez. Alan büyük. Ulaşım noktasında da en ücra noktalara ulaşan bir otobüs filosu ve dönüşümle sağlanan güzellikle insanlarımızı fazlasıyla mutlu ediyor. Bunların karşılığı da anketlerde çıkıyor. İlk defa gelen bir birincilik değil. 2015 yılında bütçe performansları kriterinde Türkiye birincisi olduk. 2016 yılında da dört kriteri sekiz kritere çıkartarak bizim birincilliğimizi ikinciliği attılar. 2017’nin sonuçlarını da bu yıl göreceğiz. Büyük ihtimalle birinciliği kaptırmayız. 2016 yılında da en fazla alt yapı yatırımı yapan belediye seçildik. Hep başarı, hep birincilikler var. Biz doğru bildiğimiz yönde hareket etmeye devam ediyoruz. Bu da böyle devam edecek” diye konuştu.

        Yapılan işleri, hizmetleri vatandaşların çok iyi gözlemlediğine vurgu yapan Başkan Ergün, bu konularda Manisa insanının çok farklı olduğunu kaydetti. Kültür seviyesi çok yüksek olan bir seçmene sahip olduklarını aktaran Başkan Ergün, “Geçmiş yıllarda, gençliğimden bugüne kadar Türkiye’nin genel politikalarına Manisa’nın vermiş olduğu değişimler, partilere göre dönüşümler her zaman öncü olmuştu. Manisa gerçekten ulusal noktada en öncü kriterlerde hep yerini almıştır. O açıdan bilinçli bir seçmenimiz var. Doğruyu gören bir seçmenimiz var. İstediği noktada siyasi, ama doğruyu gördüğü zaman siyasi olmayan bir noktada oylarını sandığa her zaman yanıştan bir seçmen olarak kendini kanıtlamıştır. Bu da çok daha doğru düşünebilen, çok daha iyiyi görebilen, yanlışı doğrudan ayırabilen, kültür seviyesi yüksek olan bir seçmene sahibiz. Bu bizim için de ayrı bir güzellik. Çok şükür bunun karşılığını 2009 yılında da, 2014 yılında da bizlere verdikleri destek ve katkıyla, sandıktan bizi bu makamlara başkan olarak çıkarttıkları sonucuyla da gösterdiler. Fazla söze hacet yok. O açıdan ben bir kere daha bütün Manisalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa