Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Vali Azizoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

        “Ülkemiz genelinde olduğu gibi Erzurum’da da, 0410 Nisan tarihleri arasındaki hafta "Polis Haftası", 10 Nisan günü de "Polis Günü" olarak kutlanacaktır.

        Toplumumuzun asayişini sağlama ve suçlularla mücadele edip, onları adalete teslim ederek, önemli bir görevi yerine getiren, toplumumuzdaki huzur ve güven ortamını tesis eden Polis Teşkilatımızın, bu anlamlı haftası ve "Polis Günü", İl Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır.

        "Polis Haftası" içinde düzenlenen etkinliklerin, PolisHalk işbirliğinin sağlanması, bu mesleğin ve yapılan hizmetlerin toplum yaşamı için öneminin vurgulanması, bu hizmetin daha çağdaş ve verimli şekilde icra edilebilmesi için polisimize bir mesaj verilmesi bakımından da büyük önemi bulunmaktadır.

        Polis Teşkilatımız, 173 yıldan beri bu anlamlı ve ulvi görevi başarıyla yerine getirmek suretiyle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında ki sorunlu bölgelerde başarılı görevler yaparak, Milletimizin gönlünde hak ettikleri yeri almış bulunmaktadırlar.

        Emniyet Teşkilatımız, PolisHalk işbirliğini sağlayarak ve halkımızın nezdinde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de Milletimizden aldıkları güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum.

        "Polis Haftası" ve "Polis Günü" nedeniyle, bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyorum. Aile bireyleriyle birlikte, sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.

        Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet dilerken, onların yakınlarına, kahraman gazilerimize, emniyet teşkilatımızdan emekli olanlara ve Erzurum Halkı’na esenlikler diliyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa