Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, ölüm yıl dönümünde törenle anıldı.

        Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, 6. ölüm yıl dönümünde Sarılar Mahallesi'ndeki Şehit Ahmet Ozan Şarlak Ortaokulunda düzenlenen törenle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Sarılar İmamHatibi Mehmet Ünal’ın Kur’anı Kerim tilavetiyle devam etti. Okul korosunun okuduğu marş ve sahnelenen dramanın ardından Şehit Ozan Şarlak adına düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilirken, dereceye giren eserler de öğrenciler tarafından okundu. Birinci olan öğrencilere altın ödülünü şehidin annesi ve babası taktı.

        Programın sunuculuğunu üstlenen öğretmen, Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak’ın hayatını anlattığı sırada başta şehidin anne ve babası olmak üzere törene katılanları duygulandırdığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

        Okul bahçesinde düzenlenen törene şehidin annesi Gülderen Şarlak, Babası Uğur Şarlak, Manavgat Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Akbıyık, MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı, Gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa