Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kılıç Mahallesi’nde vatandaşlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

        Kılıç Mahallesi Sakinleri Başkan Yılmaz’ı kahvaltıya davet ettiler. Sıcak samimi bir ortamda geçen kahvaltı buluşmasında belediyenin hizmetlerini anlatan Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin yol sorununu yerinde inceleyerek sorunun çözümü için talimat verdi.

        Mahallelinin yıllardır çözülmeyen yol sorununu çözeceğini belirten Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında ‘’Ne mutlu bana sizlere hizmet edebiliyor, sizlerin rızasını alabiliyorsam’ ’dedi. Mahalle sakinleri başkan Yılmaz’a kahvaltı davetlerine katıldığı ve uzun yıllardır çözülmeyen yol sorununun çözümü için girişimde bulunduğu için teşekkür ederek ‘’Mahalle olarak Her zaman yanınızdayız Allah yar ve yardımcın olsun. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

        Kozlu’nun yaşam kalitesini arttırmak için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Kerim Yılmaz "Zamanımız elverdiğince vatandaşlarımızın arasında olarak, sorunları yerinde tespit ediyor ve gerekenin en kısa sürede yapılması için tüm ekiplerimizi seferber ediyoruz. Kılıç Mahallemizin sorununu öğrenir öğrenmez duruma el koyarak gerekli incelemeleri yaptık ve sorunlarının giderileceğini belirtik. Vatandaşlarımızın tüm sorunları bizim için bir emirdir. Halkımızın yaşam standardını yükseltmek adına hizmetlerimiz devam ediyor. Her şey halkımızın refahı içindir’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa