Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta İl Genel Meclisinin üyeleri arsasından seçilerek, İl Özel İdaresinin karar ve yürütme organı olarak görev yapan İl Encümen üyelerine, bir yıllık görev sürelerini tamamlamaları sebebiyle Vali Şehmus Günaydın tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

        Görevlerini tamamlayan Faik Çırak, Mehmet Yalçın ve Volkan Konaç’a Teşekkür Belgelerini vermek üzere düzenlenen toplantıya katılan Vali Şehmus Günaydın, büyük bir özveriyle görev yapan üyelere tek tek teşekkür ederek, özellikle 2017 yılında, Isparta Milletvekilleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Sayın Said Yüce, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyeleri, İl Özel İdaresi çalışanları, Muhtarlar ve bütün vatandaşlarla beraber,takımoyunuyla çok güzel hizmetlere imza atıldığını söyledi.

        İl Özel İdaresi örnek gösteriliyor

        Isparta İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu çalışmaların Türkiye’nin birçok ilinde örnek olarak gösterildiğini ve bununda kendilerine çok memnun ettiğini aktaran Vali Günaydın, bir yıllık başarılı çalışma dönemini geride bırakarak nöbetlerini yeni üyelere devreden encümen üyelerine de katkı ve çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi verildiğini belirtti.

        “Hizmetler devam edecek”

        Vali Günaydın konuşmasında özetle, “2018 yılında da vatandaşlarımızın talep ettiği hizmetlerin tamamı imkânlar ölçüsünde değerlendirip yapabildiklerimizi gerçekleştireceğiz. Isparta İl Özel İdaresi özellikle bütçe anlamında sıkıntısı olmayan birkaç tane İl Özel İdaresinden biridir. Bu da takım oyunu oynandığının, kaynak sağlandığının veeldeki imkânların iyi kullanıldığının bir göstergesi. Köylerimize gidiyoruz, vatandaşlarımızı bire bir dinliyoruz, sorunları yerinde görüyoruz ve çözüm konusunda süratle sorunlara müdahale ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde de özellikle İl Genel Meclisi Üyelerinin bizlerle olmasına da büyük önem veriyoruz. Bununda çalışmalarda büyük faydasını görüyoruz”dedi.

        Görev süreleri dolan İl Encümen üyeleri de Vali Şehmus Günaydın’a, temsilcisi oldukları ilçelerdeki vatandaşlar adına ve kendilerine göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ederek belgelerini aldılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa