Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na lastik botla gitmek isteyen 17 yabancı uyruklu göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Müsellim Boğazı'nda devriye görevi yapmakta olan Sahil Güvenlik ekipleri saat 08.00 sıralarında Babakale Burnu 1 mil açıklarında bir grubun fiber tekneyle Midilli istikametine doğru gittiğini tespit etti. Sahil Güvenlik 'TCSG 109' Bot Komutanlığınca denizden 1 mil açıkta yapılan operasyonda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan ve Suriye uyruklu 17 kişi yakalandı.

        TCSG 109 Botuyla Küçükkuyu açıklarına getirilen göçmenler daha sonra 'KB 4301' Botuyla Küçükkuyu'daki Sahil Güvenlik karakoluna taşındı. Yabancı uyruklulara burada giyecek ve yiyecek verildi. Yabancı uyruklular, işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa