Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’la ilgili yapılan yanlış haberlerle ilgili yönetim kurulundan açıklama geldi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son dönemlerde özellikle sosyal medya hesaplarında ve görsel yazılı bazı art niyetli yayınlarda teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak aleyhine hakaretamiz ifadeler ve maksatlı bir takım haberler yapılmaktadır. Bu yayınlar ile ilgili gerek kulüp olarak ve gerekse de hocamız şahsen gerekli hukuki müracaatları yapacaktır. Sayın Altıparmak takımımızın başındadır ve yönetim kurulu olarak hocamıza güvenimiz tamdır.

        Öte yandan B.B. Erzurumspor Yönetim Kurulu üyelerimizin bir kısmına ve kulübümüze yönelik maksatlı ve gerçek dışı yayınların yanı sıra özellikle sosyal medya üzerinden küfür, tehdit ve hakaret içeren paylaşım ve yorumlarla ilgili de suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu konuda Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığında soruşturmalar devam etmektedir.

        Büyük Erzurumspor taraftarından ve camiamızdan beklentimiz, 1. Lig ve Süper Ligde birçok kulübün yaşadığı gerek ekonomik ve gerekse de idari büyük krizler ortada iken, son derece sağlam adımlarla yoluna devam eden kulübümüze sonuna kadar destek olmalarıdır. Bir takım şanssızlıklar nedeniyle saha sonuçlarında beklentilerin biraz uzağında kalmış olmamıza rağmen kalan haftalarda puan kaybı yaşamadan playoff’a çıkacağımıza inancımız tamdır. Aynı zamanda yönetim kurulu olarak gelecek sezonun planlanması ile ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir.

        Gerek Erzurum şehri ve gerekse de Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor kulübü olarak hedefimiz her zaman Süper Ligdir. Bunu camiamızla ve büyük taraftarımızla birlikte mutlaka başaracağız.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa