Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ortaokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna destek için orman işletme şefliği personelleriyle birlikte zeytin fidanı dikti.

        Gölbaşı Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri, orman işletme şefliği personelleriyle beraber Kahramanmaraş karayolu üzerinde bulunan Çatalağaç köyünde 5 dekarlık alan üzerinde bulunan hatıra ormanına 2 bin adet zeytin fidanı dikti. İlçe Orman İşletme Şefi Mutluay Eren, fidan dikiminde yaptığı açıklamada, "Toplumun ve çocukların ormanların önemine yönelik bilinçlenmesi ve Geçmişten bugüne kadar vatanımız, milletimiz ve devletimiz için toprağa düşmüş şehitlerimizin anısına bir hatıra ormanı yaptık. Burada öğrencilerimizle birlikte güzel bir organizasyon yaptık. Öğrencilerin hem Afrin şehitlerine vefa, hem de ağaç ve yeşilin yaşatılması için fidan diktikleri alana Zeytin Dalı Hatıra Ormanı ismi verdiklerini ve tabelasını astıklarını belirtti” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa