Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler ‘54.Kütüphane Haftası’ dolayısıyla, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Merkez Kütüphanesine yoğun ilgi gösterdi.

        ‘54. Kütüphane Haftası’ kutlama etkinlikleri kapsamında; Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi KadınMehmet Dirikoç Anaokulu, 19 Mayıs İlköğretim Okulu, Uçhisar Haydar Çankaya İlköğretim Okulu, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Denizli Aydem Fen Lisesi, Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Merkez Kütüphanesini ziyaret etti.

        10 bin m2 alan üzerinde 5 kattan oluşan ve içerisinde; Engelsiz Kütüphane Birimi, Hacı Bektaşı Veli ve Kapadokya Konu Kütüphanesi Birimi, Yayın Satış Birimi, 7/24 Okuma Salonu, Fen Bilimleri Okuma Salonu, Sosyal Bilimler Okuma Salonu, Bireysel ve Grup Çalışma Odaları, Nadir Eserler Salonu, Kendi Bilgisayarıyla Çalışma Salonu, İnternet Salonu, Seminer Salonları, Süreli Yayınlar Salonu, Görsel İşitsel Materyaller Salonu ve Konferans Salonlarının yer aldığı Merkez Kütüphane binasını görevliler eşliğinde gezen öğrencilere, otomatik kitap ödünç iade cihazı, katalog tarama terminalleri, kitap sterilizasyon cihazları tanıtılarak diğer sunulan hizmetler hakkında bilgi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa