Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi dekanlık binasında Nedim Özgüvercin’in açmış olduğu ikinci resim sergisi ilgi görmeye devam ediyor.

        DÜ Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Ana Bilim Dalı çalışanı Nedim Özgüvercin’in Tıp Fakültesi dekanlık binası girişinde açmış olduğu Diyarbakır ve yöresini yansıtan resim sergisi personel, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hobi olarak fotoğrafçılığa başladığını belirten Özgüvercin, fotoğraf çekmenin kendisi için bir tutku olduğunu Diyarbakır ve yöresinin güzelliklerini ortaya koymak için böyle bir sergi açtığını söyledi. Serginin bir hafta ziyarete açık kalacağını aktaran Özgüvercin, “Sergiyi ziyarete gelenlerden olumlu tepki alıyorum. Diyarbakır merkez ve ilçelerini sergide baz aldım. Özellikle sisli havada tarihi mekanları çektik. Sergiyi burada açmamdaki amaç ise, başka yöreden DÜ Tıp Fakültesine gelerek okuyan öğrenciler, fakülteye gelen vatandaşlar ve çalışanların Diyarbakır’ın görmedikleri, bilmedikleri yerlerini ve yönlerini görsünler diye düşündüm. Hatta sergiye gelen öğrenciler, çalışanlar ve vatandaşların birçoğu resimlere baktığında kendi yaşadığı yeri yöreyi tanımadılar. Buranın Diyarbakır olmasına hayret ediyorlar" dedi.

        Sergiyi ziyaret eden birçok öğrenci ise sergilenen fotoğrafları ilginç ve çok güzel bulduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa