Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri, görme engellilerin rahatça kullanabileceği, üzerinde kabartmaların olduğu zeka küpü tasarladı.

        Düzce İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri, görme engelliler için zeka küpü tasarladı. Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Sevgi Aktaş'ın danışmanlığında öğrenciler, üzerinde kabartmaların bulunduğu zeka küpünü hazırladı. Proje hakkında bilgi veren öğretmen Sevgi Aktaş, "Zeka küpünde renkleri aynı yüzeye getirerek tüm yüzeylerin tek renk olması sağlanır. Biz de projemizle görme engellilerin yaşadığı engeli aşmak için ayrı kabartmalar vererek zeka küpünü çözme imkanı sağlamış oluyoruz. Bu proje ile öğrencilerin hem görme engellilerin farkında olması, hem de başkaları için karşılıksız bir şeyler üretmenin hazzını duymalarını sağlamış oluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa