Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Kozlu ilçesindeki Atilla İlkokulu’nda okuma salonunun açılışı gerçekleştirildi.

        Öğrencilerin okuma zevkini güçlendirmek ve kitap okuma alışkanlığını daha iyi kazandırabilmek amacıyla farklı bir konsept geliştirerek, ev konforunda tamamı Attila İlkokulu idareci ve öğretmenlerinin özverili çabaları sonucunda oluşturulan Okuma salonu, Kozlu Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya, Kozlu Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup Keleş, Osman Menteşe ve okul müdürlerinin katılımlarıyla açılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

        Açılışta Kozlu Attila İlkokulu Müdürü Mustafa Girgin; öğretmenlerin önerileri doğrultusunda, öğrencilerin ihtiyaçlarından dolayı böyle bir okuma salonunun yapılmasına karar verildiğini ve öğrencilere faydalı olacağı düşüncesiyle uygulamaya geçildiğini belirterek katılımcılara geldikleri için teşekkür etti.

        Kozlu İlçe Kütüphane Müdürü Özlem Karakaya da farklı konseptlerde okuma salonlarının okumayı teşvik ettiğini belirterek, bu okuma salonunun açılmasında katkısı bulunan okul idaresi ve personeline teşekkür etti. Karakaya, okuma alışkanlıklarının devamlı olmasını ve Kozlu İlçe Kütüphanesinden de yararlanılabileceğini söyledi. Ayrıca yanında getirdiği kitapları da okula hediye etti.

        İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Keleş kitap okumanın önemi üzerinde durarak, Kur’an’ın ilk ayetinin ‘oku’ olduğunu söyledi. Emeği geçenlere tebriklerini sundu.

        Daha sonra “Okuma Salonu”nun açılışı gerçekleştirildi. Katılımcıların büyük beğenilerini kazanan salonun, okula hayırlı olmasını ve bol okumalı günler getirmesini dilekleri katılımcılar tarafından dile getirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa