Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yalınkılıç, Edirne'nin Keşan ilçesine yapılması planlanan ağız ve diş sağlığı hastanesiyle ilgili incelemede bulundu.

        Hastanenin kurulacağı Yeni Mahalle’deki alana gelen Yalınkılıç, burada AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleriyle, Keşan Devlet Hastanesi Başhekim Recep Vural ile Başhekim Yardımcısı Rıdvan İbrahim’den bilgi aldı. Konuyla ilgili bilgi veren Mehmet Yalınkılıç, "Ağız ve diş sağlığı hastanesinin yerini inceliyoruz. Arazi güzel. İstediğimiz büyüklükte. En kısa sürede proje çalışmalarına başlayacağız. İçerisinde 20 ünitelik ağız diş sağlığı merkezi, sağlıklı yaşam merkezi ve 112 acil istasyonunun olduğu bir merkez olacak. Proje çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayıp bu yıl temel atmayı planlıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa