Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı tarafından 21 yıl önce vefat eden MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in anısına lokma döktürerek mevlit okutuldu.

        MHP Sarıgöl İlçe Teşkilatı tarafından Sarıgöl Belediye Meydanında 1500 kişiye hazırlatılan lokmalar dağıtılırken, Alparslan Türkeş için Kur'anı Kerim ve mevlit okutularak MHP kurucu Lideri Alparslan Türkeş’i saygıyla anıldı.

        MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı yaptığı açıklamada, "21 yıl önce MHP’nin kurucu liderimiz vefat etti. Bizler onun çizdiği yolda yürümeye devam etmekteyiz. Ölümünün 21. yılında Kur'anı Kerim ve mevlit okuttuk. Lokma döktürerek hayrını yaptık. Kurucu liderimiz bizim her zaman liderimiz olarak gönüllerde yaşayacaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa