Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehir merkezi geçişi olan Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Azizoğlu kavşağında sinyalizasyonlu trafik ışığı yapıldı.

        Silvan ilçesinde görme engelliler için yapılan sesli sinyalizasyonlar engellilerin karşıya geçmesini yönlendiriyor. Diyarbakır Caddesi Azizoğlu kavşağında yoğun trafik akışı nedeniyle trafik ışıkları yapılırken, yayalar ve esnaf trafik ışıklarının yapılmasından memnun olduklarını dile getirdi. Abdullah Çelik, "Silvan ilçemizin şehir merkezi geçişi olan ve trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı Diyarbakır Caddesi Azizoğlu kavşağına trafik ışıklarının yapılması bizleri sevindirdiği gibi, engelli vatandaşlar için de sesli yönlendirme yapılması engelli vatandaşlarımız için elbette önemlidir. Diğer kavşaklara da en kısa zamanda trafik ışıklarının yapılmasını bekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa