Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşi etkinliğinde yazar İsmail Bilgin Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi'nde minik okurlarıyla buluştu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi'nde yazarokur buluşması etkinliği gerçekleştirildi. Yazar İsmail Bilgin, Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesinde Gölcük Eyüp Sultan Hafızlık İmamHatip Ortaokulu öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. Yazarı olan Bilgin, söyleşi sonunda ise minik okurlarına kitap imzaladı.

        Günümüzde teknolojinin çok ilerlediğini ve buna paralel olarak bilgiye ulaşmanın çok kolaylaştığını belirten yazar İsmail Bilgin, öğrencilere araştırma yapmayı ve kütüphanelere gitmeyi önerdi. Milli değerler ve tarihi anlatan kitapları okumaları yönünde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Bilgin, özgür düşünmede, yeni sentez ve hipotezler oluşturmada okumanın gerekliliğine vurgu yaptı.

        Gölcük Eyüp Sultan Hafızlık İmamHatip Ortaokulu öğrencilerine yazarlık serüvenini anlatan yazar, öğrencilerin edebiyat dünyası ve yazarlığa ilişkin sorularını da cevaplandırdı. Ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi tarafından öğrencilere yazarın 'Çanakkale’nin İsimsiz Kahramanları' isimli kitabı hediye edildi. Öğrenciler söyleşi sonrası kitaplarını yazara imzalattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa