Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de güpegündüz bir kadının çantasını alıp kaçan kapkaççı, güvenlik kameralarına takıldı. Polisin çalışması sonucunda yakalanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

        Edinilen bilgilere göre, merkez Yenişehir ilçesi Afetevler Mahallesi'nde G.A. isimli kadının çantası, bir kapkaççı tarafından çalındı. Güpegündüz gerçekleşen kapkaç anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, G.A. isimli kadın, yolda bir arkadaşıyla kaldırımda yürüyor. Ellerinde poşetler bulunan kadının çantası, karşı yönden gelen bir kişi tarafından alınıyor. Olayın ardından elindeki poşetleri yere atan kadınlar, ne yapacağını şaşırarak, çevredekilerden yardım istiyor.

        G.A.'nın polis ekiplerine haber vermesi üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı YanDol Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kiralık bir araçla kaçtığını tespit etti. Aracı M.E.D. isimli bir kişinin kiraladığını öğrenen ekipler, şahsın evine operasyon düzenledi. M.E.D.'nin olay anında araç sürücüsü olduğunu öğrenen ekipler, olayın gerçekleştiği zaman müştekinin yanında bulunan S.Ü.'nün verdiği ifade neticesinde olayı F.P. isimli şahsın gerçekleştirdiğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, F.P.'yi de gözaltına aldı.

        Bugün emniyetteki ifadesi tamamlanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa