Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, 7 Nisan’da yapılacak Meslek Komiteliri seçimlerine yüksek katılım beklediklerini belirterek, tüm oda üyelerini cumartesi günü KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

        KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklamada, “7 Nisan 2018 Cumartesi günü odamız Meslek Komiteleri ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimlerimizle yeni bir dönemin başlangıcını yapacağız. Öncelikle 20132018 döneminde Konya Ticaret Odası Meclisinde, Meslek Komitelerinde, Başkanlık Divanımızda, Komisyonlarımızda ve TOBB Delegeliğinde yer alan her bir arkadaşıma şehri için, ülkesi için yaptığı çalışmalardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, odamızın 135 yıllık tarihinde odamızın her kademesinde görev yapan herkese, maddi ve manevi katkılarıyla odamızın gücüne güç katan tüm üyelerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. 2013 yılı Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin ardından hem üyelerimize hizmet etmek noktasında hem de şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlama noktasında projeler üretip bunları hayata geçirdik. Bununla birlikte 2013 Mayıs ayından beri devletimizin birliğine, beraberliğine, bekasına kasteden planların, oyunların, terör eylemlerinin, darbe girişimi ihanetinin karşısında Konya Ticaret Odası olarak dimdik durduk. Bugünün Ahileri olan tüm Konya Ticaret Odası mensupları ülkesinin ve milletinin çıkarlarını kendi şahsi çıkarları üzerinde tutarak, bir yandan işinin başında helal rızkının peşinde koşarken bir yandan da vatanı, bayrağı için yüreğini ortaya koymuşlardır. Konya Ticaret Odası olarak üyelerimizle fedakarca çalışarak, üreterek Konya’nın ülke ekonomisi içindeki ağırlığını artırmaya, Türkiye ortalaması üzerinde ihracat artışı, istihdamla Türkiye ekonomisini sırtlamaya devam edeceğiz. Bu inanç ve bu azimle Konya Ticaret Odası olarak 20 bin üyemizden aldığımız güç ile de projelerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Konya Ticaret Odası çatısı altında kurulan; Vakıf, Üniversite, Fuar Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Dış Ticaret Merkezi ve Stratejik Araştırmalar Merkezi ile bütünleşik bir yapıda Odamıza özgü oluşturduğumuz bir sistemle; kendi ekonomisine sahip, kendi teknolojisini ve fikrini üreten bir kurum olma hedefinde aldığımız büyük mesafeyi daha da ileri götürmeyi, bu yapı ile şehrimiz beşeri sermayesinin geliştirilmesine ve Konya ekonomisinin ilerlemesine büyük katkı sunmayı istiyoruz” dedi.

        Oda yönetimi olarak görev yaptıkları dönem içerisinde üye ile iletişimin artırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Öztürk, “Geride bıraktığımız dönemde üyelerimizin tamamının Oda faaliyetlerimizden haberdar olması, yaptığımız tüm çalışmalara üyelerimizin en yüksek katılım sağlamasını hedef edindik. Yapılacak olan seçimlerimizi de üyelerimiz ile iletişimimize artmasına vesile olacağına inanıyoruz. Bu açıdan katılımın en üst seviyede olmasına önem vermekteyiz. Tüm üyelerimizi 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09.3017.00 saatleri arasında KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapacağımız seçimlere katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa