Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mart ayının ilk haftasında açılışı yapılan ve yeni vizyonu ile büyük beğeni toplayan Fuaye ve Sergi Salonunun artık kültür ve sanatın hizmetinde olduğunu ifade ederken; Dedeman İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerince hazırlanan resim sergisinin açışına iştirak etti.

        Halkın, özellikle kültür ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği eserlerin ortaokul öğrencileri tarafından yapıldığını ve hepsinin birer göz nuru ile birer sanat eseri olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç; “Melikgazi Belediyesince her yıl ilk ve sonbahar olmak üzere iki dönem meslek edindirme kursları açıyoruz. 17 ayrı semtte kurs merkezimiz mevcuttur. Makrome, kuaförlük, Ev tekstili, giyim, takıtasarım, dikiş, nakış, tekstil boyama, kilim dokuma gibi branşlar da açılan kurslara ev hanımları büyük ilgi göstermektedir. Ev hanımları bu vesile ile hem boş zamanlarını öğrenerek değerlendirmekte, hem de ev ekonomilerine katkı sağlamaktadırlar“ dedi.

        Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Dedeman İmam Hatip Orta Okulu yöneticileri ve öğrencileri, Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ve belediye birim müdürleri sergide yer alan eserleri tek tek gezerek bilgi aldılar ve bu güzel eserlerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa