Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis eşleri tarafından hazırlanan el sanatları ve ipek koza çalışmalarını yer aldığı Şehit Ömer Faruk Bol El Sanatları Sergisi düzenlenen törenle Vali Rıza Akdemir Sergi Salonu'nda açıldı.

        Halk Eğitim Merkezi tarafından polis eşlerine yönelik başlatılan kurslarda hazırlanan el sanatları ve ipek koza çalışmalarının yer aldığı Şehit Ömer Faruk Bol El Sanatları Sergisi’nin kurdelesini Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, BAÜN Rektörü Prof.Dr Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve eşi Gülbahar Zeybek, Şehit Ömer Faruk Bol’un babası Mevlüt Bol ile annesi Emine Bol birlite kesti. İki yıldan bu yana polis eşlerine yönelik lojmanlarda el sanatları ve ipek koza yapımı kurslarının devam ettiğini belirten Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Canseven yaptığı açıklamada “Bununla ilgili olarak şuan da 2 adet kursumuz devam ediyor. Bu yıl özellikle arkadaşlarımız çalıştıkları ürünleri sergilemek istediler. Kursumuzu aynı zamanda Şehit Ömer Faruk Bol’un annesi, sayın valimizin, emniyet müdürümüzün ve milli eğitim müdürümüzün eşi de devam ediyor. Açtığımız 2 kursta toplam 42 kişi var. Bu sergimizde de kursumuza katılan 42 polis eşlerinin hazırladığı çalışmalardan oluşuyor”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa