Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Muay Thai sporcusu Rabia Ercan, 2425 Mart tarihinde Adana’da yapılan ‘Benim Adım Türkiye’ 2018 Muay Thai Milli Takım Seçmelerinde şampiyon olarak Ağustos ayında Tayland’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

        Her yıl yurt içi ve yurt dışında düzenlenen farklı müsabakalarda dereceler elde eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Antalya’da yapılan müsabakalarda dereceye girerek, Muay Thai Türkiye seçmelerine girmeye hak kazanan kulüp sporcusu Rabia Ercan, Adana’da yapılan Türkiye seçmelerinde şampiyon olarak milli takım adına Ağustos ayında Tayland’da yapılacak olan Muay Thai Dünya Şampiyonasına katılma hakkını elde etti. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularının her geçen gün başarılarını arttırdığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları yeni başarılara imza atarak göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Antalya’da yapılan Gençler ve Büyükler Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılarak dereceye giren sporcumuz Rabia Ercan, geçtiğimiz hafta Adana’da yapılan milli takım seçmelerinde de büyük bir başarı elde ederek şampiyon olmuş ve ülkemizi Tayland’da yapılacak olan Muay Thai Dünya Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır. Ben inanıyorum ki sporcumuz Rabia Ercan Ağustos ayında Bangkok’ta yapılacak olan Dünya Şampiyonasında iyi bir derece alarak şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcusu olan Rabia Ercan kızımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sporcularımızın elde ettiği başarılarda payı olan Spor Kulübü Başkanımız Ali Özyiğit ve antrenörümüz Ediz Barış ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa