Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt İlçe Belediyesi tarafından ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarına önelik Çanakkale gezisi programı düzenlendi.

        Söğüt Belediye Başkan Vekili Celal Güneş öncülüğünde Söğütlü muhtarlar Söğüt Belediyesinin Kültür Turları kapsamında günü birlik düzenlenen Çanakkale gezisine aileleri ile katıldı. Gece yarısı Söğüt'ten yola çıkan kafile, Çanakkale'de sırasıyla Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyaları, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlı Dere, Şahin Dere, Havuzlar Şehitliği sonrası Şehitler Abidesi ziyaret etti. Buralara edilen duaları sonrasında 57. Alay, Conkbayırı ziyaret eden grup daha sonra Gelibolu Yarımadası'ndaki Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi ziyareti ile gezi son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa