Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, Bozkır Yolu, Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Pınarbaşı Mahallesinde andezit kaldırım, kaldırım, orta refüj ve asfalt aşınma çalışmalarına devam ediyor.

        Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Pınarbaşı Mahallesinde yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. Bahar aylarının başlaması ile birlikte ekiplerin kaldırım düzenlemeleri konusunda çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Başkan Tutal, yaya güvenliğini ön plana çıkaran kaldırım, orta refüj çalışmalarıyla, cadde ve sokakların yenilendiğini kaydetti.

        Başkan Tutal, "Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Seydişehir Belediyemiz fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz caddelerimizde kaldırım, orta refüj ve asfalt aşınma çalışmaları kapsamında engelli vatandaşlarımız ve bebek arabalarının kolayca ulaşım sağlayabilmesi için rampa uygulamasına büyük özen gösteriyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, yolları daha güvenli hale getirmek bizim sorumluluk alanımızda. Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz, Pınarbaşı mahallemizde 25 bin m2 kaldırım, Necati Kalaycıoğlu Caddemizde 3,5 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

        Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir’de mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların yoğun bir çalışma programı dahilinde devam edeceğini kaydederek, belediye olarak her zaman vatandaşların rahat ve huzurlu bir ilçede, can güvenliği içerisinde yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa