Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Medical Park Karadeniz Hastanesi ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında protokol imzalandı.

        Ayakta ve yatarak tedavilerde belirlenen oranlarda kolaylıklardan yararlanmalarını sağlayan protokol, oda merkezinde düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde konuşan Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur, “Oda üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Anlaşmamız her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Oda Başkanı Ömer Hakan Usta da bin 500’ün üzerinde oda üyesinin Medical Park Karadeniz Hastanesi’nden sağlık hizmeti alacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Amaçlarının üye şoförlere en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu ifade eden Usta, “Şuan yaptığımız bu sözleşmeden sonra üyelerimiz protokolde belirtilen oranlarda sağlık hizmeti alabilecek. Gerek Medical Park Karadeniz Hastanesi’ne gerekse tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa