Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Batman’ın Gercüş ilçesinde, Eğitim Çiftliği’ni başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

        Batman'ın Gercüş ilçesinde GAP idaresi, Gercüş Kaymakamlığı ve Gercüş Ziraat Odası ile ortaklaşa yürütülen ve bölgede bir ilk olan Eğitim Çiftliği’nde Söküm İşçiliği, Meyve Ağaçlarında Aşılama, Kesme Çiçek alanlarında ziraat mühendislerince verilen eğitimi başarı ile tamamlayan 43 kursiyere sertifikaları verildi. Gercüş Eğitim Çiftliği’nde düzenlenen sertifika törenine Gercüş İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdul Vahap Kusen, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneş Tekin, Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner ve çok sayıda çiftçi ile kursiyerler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, çiftçilere seslenerek “Kalkınma öncelikli olan bölgemizdeki imkanlardan kamu yararı gözeterek sizin sonuna kadar faydalanmanız için uğraşıyoruz” dedi.

        İlçe Kaymakamı Ünal Koç, Türkiye’de sanayi kadar tarımın da önemli yere sahip olduğunu ifade ederek, “Eğitim Çiftliği’nde güzel eğitimler vereceğiz. İyi bir tarım ortaya koyup modern bir tarıma kavuşacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa