Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor U 19 Futbol Takımı, playoff final maçında Selvilitepespor U 19 Takımını Semih (2) ve Devran’ın attığı gollerle 32 yenerek Manisa şampiyonu oldu.

        Salihli Belediyespor U 19 Takımı, şampiyonluk kupasını Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erol Timur’dan aldı. Yeşilbeyazlılar, aldığı bu galibiyet ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Antrenör İsmail Ege Üsttürk yönetimindeki Salihli Belediyespor U 19 Takımı, Manisa'yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

        Antrenör Üsttürk, “Belediyespor Alt Yapı U 19 takımımız, playoff maçlarında çok iyi mücadele ederek Manisa Şampiyonluğunu kazandı. Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrar ederek Salihli'yi ve Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

        Manisa şampiyonu olan Salihli Belediyespor U 19 Futbol Takımı ile Antrenör İsmail Ege Üsttürk’ü kutlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Türkiye Şampiyonasında genç oyunculara başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa