Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malkara şubesi üyeleri, okuma alışkanlığına dikkat çekmek amacıyla Hükümet Konağı önünde kitap okuma etkinliği düzenledi.

        Etkinliğe, TÜGVA Malkara Sorumlusu ve Malkara Halk Eğitim Merkezi İngilizce Öğretmeni Yasin Usta ve teşkilat üyeleri katıldı. TÜGVA Malkara Şube sorumlusu Yasin Usta, “Bizler ilk ayeti 'Oku' emriyle başlayan bir ümmetin gençliği olarak okuma alışkanlığına dikkati çekmek buradayız. Kitapların hak ettiği değerin tekrar hatırlatılması için buradayız. Ergen, genç ve yetişkinlerin kitap okumak yerine oyun konsolu, cep telefonu, kafelerde boş boş oturmak gibi yararsız aynı zamanda zararlı etkinliklere yönelmesinin önlemesine yönelik örnek teşkil etmek için buradayız” diye konuştu.

        Türkiye Gazetesi'ne teşekkür

        Usta "Kitap okuma alışkanlığı kazandıracak kutsal kitabımız Kur'anı Kerim'in Türkçe mealinin herkes tarafından anlaşılmasını sağlamak ve hayata uygulamak amacıyla baştan sona okunmasına öncülük etmek için buradayız. Açık alanlarda hoş sohbet eşliğinde kitap okunabileceğini gözler önüne sermek için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu okuma etkinliğini bizlere müsaade eden kolluk kuvvetlerine ve Kur'anı Kerimi armağan eden Malkara Müftülüğüne ve Türkiye Gazetesi'ne teşekkür ederiz. Bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa