Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce’ye 112 Acil istasyonlarında kullanılmak üzere 2 adet ambulans verdi.

        Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akçakoca ve Kaynaşlı 112 istasyonlarında kullanılmak üzere 2 adet ambulans vatandaşların hizmetine sunulmak üzere teslim alındı.

        İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İbrahim Özcan konu ile ilgili olarak “Düzce halkına 24 saat esasına uygun, kesintisiz olarak sağlık hizmeti vermekteyiz. Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize gönderilen 2 ambulansımız ilimize gelerek İl Ambulans Servisi Başhekimliğine teslim edildi.112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızın fiziki imkanları güçlendirildiği gibi donanım ve tıbbi yönden de desteklerimiz devam etmektedir. Yeni gelen son teknoloji imkanlarla donatılmış ambulanslarımız 112 filomuza güç katmıştır ve kesintisiz halkımıza hizmet vermektedir. Bu vesile ile ambulanslarımızı ilimize kavuşturan Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’a teşekkür ediyoruz ve yeni ambulanslarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa