Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Çorum da yapılan Türkiye Genç Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2. olan Özgür Kapan’ı makamında kabul etti.

        Başkan Avcu, Genç Erkekler Türkiye serbest güreş şampiyonasında ikinci olan Kayırlar Mahallesinde yaşayan sporcu Özgür Kapan'ı makamında kabul etti ve altın takarak ödüllendirdi.

        Başkan Avcu genç güreşçiyi başarısından dolayı tebrik etti. Avcu ziyarette yaptığı konuşmada, “Dünya ve Avrupa şampiyonaları için güreşçiler Bigadiç'ten yetişiyor. Başarılı gençlerimizi ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İlçemizin adının birçok spor dalında elde edilen başarılar ile duyulması ve çocuklarımızın zamanını sporla değerlendirmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Spora olan desteğimiz her zaman devam edecektir” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa