Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçeye yapılacak olan yatırımlar için Ankara’da resmi makamları ziyaret etti. Başkan Cankul ziyaret sırasında yatırımların hızlanacağı müjdesi aldı.

        Başkan Cankul ilk ziyaretini Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’a yaptı. Ziyaret sonrası Milletvekili Kasım Bostan ile birlikte DSİ Genel Müdürlüğü ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, Kepsut’ta yapılan yatırımları hakkında bilgi verdi ve yatırımların hızlandırılmasını istediler.

        Ankara’da yapılan ziyaretler sonrası Başkan Cankul yaptığı açıklamada, ‘’Vekilimiz Kasım Bostan ile Ankara’da ilçemize yapılacak olan yatırımlar için bir dizi temaslarda bulunduk. Vefalı Yurt Kepsut’umuz için çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandırılacak olan ve maliyeti 10 milyon TL’ yi bulacak olan Gençlik Merkezi ve Engelli Rehabilitasyon merkezi İhaleleri Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bununla birlikte İlçemizin hayali olan Kepsut Barajı projesi de Haziran ayı içerisinde yatırım programına alınarak Ağustos ayı içinde de ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak. Ben buradan bize her türlü projede yanımızda yer alan Milletvekilimiz Kasım Bostan’a ve her zaman arkamda durup desteklerini esirgemeyen Vefalı Yurt Kepsut halkına da teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa