Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda 521 adet sikke ve tarihi eser ele geçirildi.

        Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekiplerinin titiz çalışması sonucu tarihi eser kaçakçılığı iddiasıyla 1 kişiyi gözaltına aldı. Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri bir ihbar üzerine Akhisar merkeze 5 kilometre uzaklıkta bulunan Çamönü (Karasonya) Mahallesi'ndeki bir eve yaptığı baskın sonucu bin 521 adet çeşitli sikke, antik çağlara ait çok sayıda obje ele geçirdi. Yapılan baskın sonucu evinde kaçak tarihi eser bulunduran 52 yaşındaki S.A.D. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahsın evinde bulunan tarihi eserlerin jandarma ekipleri tarafından Manisa Müze Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa