Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago kentinde, gıda ve gıda dışı sektörlere yönelik 1113 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 'PLMA’s 2018 Private Label Trade Show Fuarı’nın Türkiye milli katılımı Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AKMİB) organizasyonunda gerçekleştirilecek.

        Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, özel markalı ürünler sektöründe dünyada düzenlenen en önemli etkinliklerden biri konumunda olan ve 30 yıldan bu yana perakendeci ve toptancılar tarafından private label ürünler için kaynak olarak görülen bu fuarda, Türk ihracatçılar da özel marka ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

        Küçük ve orta ölçekli firmaların yanı sıra süpermarketlere marka ürün tedarik eden tanınmış büyük firmaların katılacağı fuarda, gıda ve gıda dışı ürünler sergilenecek.

        Yılda bir kez düzenlenen, geçen sene 50 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı ve 5 bin 400’ün üzerinde yerli ve yabancı profesyonelin ziyaret ettiği fuar başvuruları, 23 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek.

        ABD, Ekonomi Bakanlığı tarafından hedef ülkeler listesinde yer almakta olup, fuarın milli katılımının Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmalar, stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle fuar desteğinden de yararlanabilecek.

        Fuara katılıma ilişkin detaylı bilgilerin, Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin 'www.akib.org.tr' internet sitesinde yer aldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa