Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon 14 takımın çift devreli lig usulüne göre mücadele ettiği Kayseri Süper Amatör Küme'nin bitimine bir hafta kala Yahyalıspor, şampiyonluğunu ilan etti. Ayrıca, küme düşen 4 takımda netleşirken, son hafta maçları prestij maçının ötesine geçmeyecek.

        Ligin 25. haftasında karşılaştığı Hacılar Erciyesspor'u 20 yenen Yahyalıspor, ligin son haftasına en yakın takipçisinden 8 puan önde girerek şampiyonluğunu garantiledi. Bu sezon 14 takımın yer aldığı Süper Amatör Küme'de geride kalan 25 maçta 62 puan toplayan ve 102 gol atan YeşilBeyazlı takım ligin son haftasında kendi sahasında oynayacağı Belsinspor maçında şampiyonluk turunu atacak. Yahyalıspor, önümüzdeki sezon Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de yer alabilmek için Talasgücü Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

        Öte yandan, Süper Amatör küme'de son 4 sırayı alan Argıncıkspor, Meysuspor, Trabzon 3861spor ve Sağlıkspor takımları ise önümüzdeki sezon Birinci Amatör küme'de yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa