Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki DSP İlçe Başkanlığı'nı kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir adet dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Edinilen bilgiye göre kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Alaplı DSP İlçe Başkanlığı'nın kapı kilidini kırarak içeri girdi. İlçe sekreteri odasındaki arşiv dolabı ve masasının çekmecelerinin karıştırıldığı olayda bir adet de diz üstü bilgisayarı çalındı. Olayın sıradan bir hırsızlık olayı olduğunu düşündüğünü söyleyen DSP Parti meclis üyesi Mustafa Timür şunları söyledi:

        "Partimize yapılan bu çirkin saldırıyı,öncelikle şiddetle kınıyorum. Arkadaşlarıma Alaplı’ya komple geçmiş olsun diliyorum. Bu eksikler ve partiye verilen zararları en kısa sürede tamamlayacağız. Hiç bir eksiğimiz kalmayacaktır. Yönetici arkadaşlarımız bu konuda hiç endişe etmesinler. DSP, Alaplı teşkilatın arkasında dimdiktir. Umarım bunun altından kötü niyetli art niyetli insanlar çıkmaz. Bunun basit bir hırsızlık olayını düşünmek istiyorum, geçmiş olsun diyorum."

        Üye kaydı yapmak isterken fark ettiler

        Hırsızlık olayını, üye kaydı yapmak için parti binasına çıktıklarında fark ettiklerini anlatan DSP İlçe Başkanı İrfan Türkyılmaz ise "Parti binamıza çıktım. bir kaç arkadaşımızı üye yapacaktık. Arkadaşımızla içeriği girdik, belki içeride yönetim kurul arkadaşımız var diye düşündük. Seslendik içeride kimse yoktu. Kapıya baktığımda kırılmış olduğunu gördük. Hemen arkadaşları ve emniyeti aradık. Genel merkezimize haber verdik. Bu olayın kimler tarafından yapıldığı bilmiyoruz. Şaşkınız. Yetkililer gerekli işlemleri yapıyor. Umarız kimliği belirsiz hırsızlar bir an evvel yakalanır" diye ifade etti.

        İhbar üzerine olay yerine gelen Alaplı Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kamera kayıtları ve parmak izi örneklerini incelemeye aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa