Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nın 46. gününde terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanarak GATA’da tedavi altına alınan Uzman Çavuş Zeki Didinmez memleketi Nevşehir’de dualarla karşılandı. TSK tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın 46. gününde terör örgütü YPG ile girilen çatışmada yaralanarak GATA’da tedavi altına alınan Uzman Çavuş Zeki Didinmez Nevşehir’deki baba ocağına getirildi. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez’i Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Korkmaz, daire müdürleri ve gazinin ailesi karşıladı. Dualar eşliğinde karşılanan Gazi Uzman Çavuş Zeki Didinmez için kurban kesilirken karşılama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

        Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, “Afrin Gazimiz malum Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın belli bir gününde yaralanmıştı. Elhamdülillah Gazimiz baba ocağına geldi. Gazimizin morali oldukça iyi. Bizde Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ve dernek olarak Gazimizi karşıladık. Kendisini tedavi gördüğü GATA’Da daha önce ziyaret etmiştim. Biz her zaman Gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için memleketimizde Gazimizde olacak şehidimiz de olacak. Ama biz dimdik ayaktayız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa