Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, eşinin kestiği ağacın altında kalan kadın hayatını kaybederken, yanında bulunan kızı yaralandı.

        Olay, ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıktaki kırsal Girelli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çiftçi Ramazan Ö. (42), bahçesinde sürgü amaçlı kullanmak üzere Zeytinlik mevkindeki tarlasından meşe ağacını keserken, eşi Aysel Ö. (39) ve kızı Meral Ö. (19) de ağacı tutarak yardımcı olmak istedi. Ağacın beklenenin aksine ters yöne doğru düşmesi sonucu Aysel Ö. ve kızı Meral Ö. ağacın altında kaldı. Aysel Ö. başından darbe alırken, kızı Meral Özdemir ise bacaklarından yaralandı. Ramazan Ö., durumu hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri tarafından ağacın altından kurtarılan 3 çocuk annesi Aysel Ö.’nün yaşamını yitirdiği belirlerken, bacaklarından yaralanan kızı Meral Ö. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Eşi ölen ve kızı ise yaralanan Ramazan Ö.’nün ifadesine başvuran jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Aysel Ö.’nün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa