Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 2018 yılı KÖYDES projeleri için Kütahya’ya 33 milyon 884 bin 932 TL ödenek tahsis edildiğini kaydetti.

        2005 yılından bugüne Kütahya’ya 149 milyon 655 bin 597 TL ödenek tahsis edildiğini ifade eden Vali Nayir, “2005 yılından beri hükümetlerimizin kırsal alana destek olarak ayırdığı bu program kapsamında başta su, yol, kanalizasyon ve küçük sulama tesisleri de dahil olmak üzere acil olan ihtiyaçlarımızı gidermememize yönelik en büyük kaynağımız, KÖYDES kaynağı. Mülki idarenin elini rahatlatan, saygınlık kazanmasında da önemli rolü olan bir kaynak. Bütün mülki idare amiri arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum, ülke genelinde bu konuda göstermiş oldukları yüksek dikkat ve itina bu kaynağın daha da artırılmasına sebep oldu. Bir önceki yıl 7 milyon TL olan ödeneğimiz geçen sene bize de sürpriz gelecek şekilde 21 milyon TL olarak gerçekleşmişti. Biz, bu bir sürprizdir dedik. Bu sene ikinci bir sürprizle 33 milyon 884 bin 932 TL ile yeni bir çalışmaya başlayacağız. Bizler bir program dahilinde ilimizin en acil ihtiyaçlarını kapsayacak tarzda bu parayı hakkını vererek kullanacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa