Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki protokol üyeleri iki günde iki işyeri hizmete açtı.

        Vali Cüneyit Orhan Toprak, dün 15 kişinin istihdam edildiği bir iş yeri hizmete açarken bu defa isi 12 kişinin istihdam edildiği başka bir işyerini hizmete açtı. Kaya plazadaki iş yeri açılışına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Başkan yardımcısı Cemal Adıyaman, Hatso Başkanı Servet Taş, bazı kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Kaya plaza’nın ikinci katında hizmete giren ve 12 kişinin istihdam edildiği “Cömert ciğer evi” adlı işyerini açılışını Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve işyeri sahibi Tahir Özdemir tarafından hizmete açıldı. Vali Toprak, huzur ve güvenin sağlanmasıyla birlikte her geçen gün yeni işyerlerinin hizmete girdiğini belirterek işyeri sahibine bol kazançlar diledi.

        İşyeri sahibi Tahir Özdemir, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, işyeri açılışlarına iştirak eden Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki tüm protokol üyeleri ile davetlilere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa