Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya'da ilk defa bir bayanın İl Encümeni üyeliğine seçildiğini ifade etti.

        Kütahya İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci birleşimine İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ın başkanlığında başladı.

        İl Genel Meclisi toplantısının ikinci gününde İl Encümen üyeliği için kapalı oylama ile seçim yapıldı. İl Genel Meclisi Üyelerinden Aynur Koçuk Mercan, Osman Oral ve Ali Osman Ergün, İl Encümeni üyeliğine seçildiler.

        Başkan Musa Yılmaz, bayan olarak Aynur Koçuk Mercan'ın ilk defa İl Encümeni üyeliğini belirtti ve kendisini tebrik ettiğini kaydetti.

        İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, "İl Özel İdaresi bütçemizi 132 milyon TL olarak yapmıştık, ek olarak 11 milyonluk ek bütçemiz ve 34 milyon TL olarak belirlenen KÖYDES ödeneği ilimize hayırlı olsun. Böylelikle 177 milyon TL'lik bir bütçemiz oluştu" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa