Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Eşi Fatma Dilek Güvençer Gördes ilçesinde şehit Abdil Kadir Çelik’in oğlu Efe Çelik’in sünnet merasimine katıldı.

        Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer 2016 yılında Mardin’in Dargeçit ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen jandarma astsubay üstçavuş Abdil Kadir Çelik’in oğlu Efe’nin sünnet merasimine katıldı. Sünnet törenine ayrıca Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Gördes eski kaymakamı Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Eşi Mine Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Eşi Fatma Akyol da katılarak, ailenin mutluluğunu paylaştı.

        Daha sonra Vali Güvençer ve Kaymakam Fatih Ayaz, Afrin Zeytindalı Harekatında yaralanan Uzm. Çvş. Süleyman Dindar’ı Güneşli Mahallesindeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Güvençer, şehitlerimiz ve gazilerimizin ülkemizin geleceği için canlarını esirgemediklerini belirterek, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını, milletimizin de aynı duygular içinde olduğunu söyledi.

        Gazi Uzman Çavuş Süleyman Dindar, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken, Afrin Zeytindalı Harekatında arkadaşlarıyla birlikte yaşadıklarını anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa