Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

        Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette güncel konular konuşuldu. Yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

        Şahin’e anlamlı hediye

        Günün anısına GBC Başkanı Arif Kurt Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e Fatıma’nın Eli fügürünü hediye etti. Bu anlamlı hediye karşılık Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GBC Başkanı Arif Kurt ve yönetimine teşekkür etti.

        Fatıma’nın Eli figürü

        Hz.Fatma bir gün mutfakta helva kavururken, eşi Hz. Ali'yi genç ve güzel bir odalıkla görür ve pişen helvaya elini daldırır ancak hiç bir şey olmaz, helvayı böyle kavurmayı devam eder. O günden sonra elinin kutsallığına, gücüne inanılır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa