Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın talimatları doğrultusunda Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine yönelik hizmetlere bir yenisi daha eklendi.

        Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın talimatlarıyla üniversiteye çok amaçlı spor salonu kazandıran Kastamonu Belediyesi, öğrenci çamaşırhanesi, kampüs içi ücretsiz ring servisi ve öğrencilere sabah çorba ikramının yanı sıra önceki gün itibariyle öğle arası pilav dağıtımı hizmeti de vermeye başladı. Kastamonu Üniversitesi kampüsü içerisinde verilen etli pilav ve ayran ikramı öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Günlük yaklaşık 500 öğrenciye etli pilav ve ayran dağıtımı yapan Kastamonu Belediyesi, şehirde misafir olan ve Kastamonu’nun gönüllü tanıtım elçileri olarak gördüğü öğrencilere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğini bildirildi.

        Hizmetle ilgili üniversite öğrencileri kendilerine her daim destek olan Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Üniversite öğrencilerinin her daim yanlarında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Öğrencilerimize bir nebzede olsun destek olabilmek, onların yanlarında olduklarımızı hissettirmek adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İl dışından ilimize gelen öğrencilerimiz bizlerin misafirleridir. Bu bağlamda öğrencilerimize misafirperverliğimizi göstermek bizlerin boynunun borcudur. Kastamonu Üniversitemiz bizim yüz akımızdır. Üniversitemize ve öğrencilerimize desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa