Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her ay çocukları renkli etkinliklerle buluşturan alışveriş merkezi minikleri, Minik Oyuncular Atölyesi'ne davet ediyor.

        Yeşilyurt AVM Miniclub’ta Nisan ayı boyunca Minik Oyuncular Atölyesi düzenleniyor. Atölye ile minik ziyaretçilere oyunculuğun ilk örnekleri tanıtılacak ve oyunculuk dünyasının incelikleri öğretilecek. Yeşilyurt AVM Miniclub’ın şanslı üyeleri, Minik Oyuncular Atölyesi ile yaşıtlarıyla hem öğrenecek hem eğlenecek.

        Yeşilyurt AVM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        “Yeşilyurt AVM Miniclub minik ziyaretçilerinin zihinsel ve bedensel becerilerini geliştirmeye yönelik gerçekleştirdiği etkinliklere yepyeni bir atölye ile devam ediyor. Nisan ayı boyunca her CumartesiPazar günleri 14.00, 15.00, 16.00 ve 17.00 olmak üzere dört ayrı seans şeklinde gerçekleştirilecek Minik Oyuncular Atölyesi'nde geleceğin yönetmenleri, senaristleri ve oyuncuları tiyatro dünyası ile tanışacak. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Düşevi Oyuncuları işbirliği ile Nisan ayı boyunca her hafta sonu devam edecek Minik Oyuncular Atölyesi, miniklerin sosyal becerilerini yeterli düzeyde geliştirebilmesi, çocuğun yeteneklerini fark etmesi ve özgüveninin artması, duygusal ve sayısal zekasının gelişmesi, ruh ve beden sağlığını geliştirmesi yönünden büyük bir öneme sahiptir. Yeşilyurt AVM fast food katında ücretsiz olarak gerçekleştirilen Miniclub çocuk eğlencesi Nisan ayı boyunca her CumartesiPazar saat 14.0018.00 arasında. Yeşilyurt AVM Miniclub tüm minikleri birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve aktiviteler ile eğlenirken öğrenmeye davet ediyor. ”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa