Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ için hava zirai don uyarısı yaparken, bölge genelinde kuvvetli rüzgar beklendiğini de bildirdi.

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada," Yaptığımız son meteorolojik değerlendirmelere göre, 04.04.2018 Çarşamba günü Elazığ’ın bin 200 rakımlı ve daha yüksek kesimleri ile Baskil, Sivrice ve Karakoçan ilçelerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don riski bulunuyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililer dikkatli ve tedbirli olmalıdır" denildi.

        Merkez, bölge genelinde havanın Elazığ, Adıyaman ve Malatya parçalı bulutlu, Tunceli'nin Pülümür ve Nazımiye ilçeleriyle Bingöl'de sağanak yağmur beklendiğini de aktardı. Bölge genelinde 40 ile 60 kilometre hızla esmesi beklenen rüzgar nedeniyle de tedbirli olunması istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa