Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çin Halk Cumhuriyeti’nin Shaoxing şehrinde bulunan YueXiu Hotelcilik Yüksek Okulu’ndan gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’nde uygulanan EFQM Mükemmellik Modeli hakkında bilgi aldı.

        Nilüfer Belediyesi’nin 2003 yılından bu yana uyguladığı EFQM Mükemmellik Modeli, birçok kurum ve kuruluşa örnek oluyor. EFQM Mükemmellik Modelini kendi kurumlarında uygulamak isteyen Çin Halk Cumhuriyeti’nin Shaoxing şehrinde bulunan YueXiu Hotelcilik Yüksek Okulu’ndan gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’nin bu yöndeki çalışmalarını inceledi. YueXiu Hotelcilik Yüksek Okulu Dekanı George Ubbelohde ile Dekan Yardımcısı Dr. Steve Shang, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya gelerek, süreç hakkında bilgi aldı. Görüşmede, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Nazlı Yazgan ile Adil Kayaoğlu, EFQM Türkiye Elçisi Celal Seçkin de yer aldı. Çin’den gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’nin EFQM Mükemmellik Modeli odaklı Strateji, Süreç, İşbirlikleri ve İnsan Kaynakları yönetimlerini inceledi.

        EFQM Mükemmellik Modeli kurumsallaşması ve sürdürülebilir olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Bozbey, “Bu sağlandığı takdirde, modelle birlikte başarı da gelecektir. Yönetim sistemi uygulamalarının faydalarını gördük. EFQM Mükemmellik Modeli, Nilüfer’in bu duruma gelmesinde bizi tetikledi” dedi.

        Heyet, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni de gezerek, çalışmaları yerinde gördü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa