Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçede eğitime verdiği destekler devam ediyor.

        Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Metristepe Kültür Merkezi fuaye alanında Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve okul müdürleri ile bir araya gelerek, okullara verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 11 adet diz üstü bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı teslim etti. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Çetinkaya; “Bozüyük’te görev yapıyor olmak biz eğitimciler için bir ayrıcalık haline geldi. Kurumlar arası yardımlaşmanın en güzel örneklerine sahne olan Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi tarafından okullarımıza yapılan yardım ve destekler ortada. Sentetik sahalar, sınıflarımızın düzenlenmesinin ardından bu kez de bilgisayar ve projeksiyon cihazı ihtiyacımıza cevap veren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

        Program sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “Eğitim ve çocuklarımız için yapılan her yatırım geleceğimiz için yapılmıştır. Bozüyük Belediyesi olarak desteklerimiz eğitimcilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa