Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da, Turgut Reis Mahallesinde açlık ve soğuk havayla mücadele etmek zorunda kalan anne köpek ve yeni doğan 10 yavrusu, hayvan barınağına götürüldü.

        Turgut Reis Mahallesinde kısa bir süre önce 10 yavru doğuran anne köpek, yavrularıyla birlikte soğuk havada açlıkla mücadele eden köpeğin durumunu gören mahalle sakinleri Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş’a bilgi verdi. Muhtar Taş ise Adıyaman Belediyesinden konuytla ilgili yardım isteyince kısa sürede gelen belediye görevlileri, anne köpek ile yavrularını alarak, sokak hayvanlarına bakım ve tedavi imkanı sunulan Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü.

        Burada, Veteriner Hekim Yusuf Işık tarafından tedavi altına alınan anne ve yavruları, sağlık kontrollerinden ve muayenelerden geçirildi. Sağlık durumu iyi olan ancak takviye vitamin ve mineral desteği yapılan anne ile yavruları Adıyaman Belediyesi Hayvan Barınağına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa